MediaWikip oqalliffia:Helppage: Forskelle mellem versioner

Content deleted Content added
m Slåfejl
Gerthn (oqallinneq | tapikkat)
Erstatter sidens indhold med "Ups, den gå til MediaWiki's hjælpe-side ... Link til venstre side "Ikiuutit" --~~~~"
Linje 1:
Ups, den gå til MediaWiki's hjælpe-side ... Link til venstre side "Ikiuutit" --[[Atuisoq:Gerthn|Gerthn]] ([[Atuisup oqalliffia:Gerthn|diskussion]]) 2. Okt 2015, 12:07 (UTC)
den skal hedde "Ikiuutit:Ikiuutit" ? Ligsom forrig dansk.
Jeg søger efter den i translate.wiki --[[Bruger:Qaqqalik|Qaqqalik]] 19. jun 2009, 22:28 (UTC)
 
: Var det et spørgsmål eller en konstatering, at der skal stå "Ikiuutit:Ikiuutit"? - [[Bruger:Kaare|Kaare]] 22. jun 2009, 15:55 (UTC)
 
:: Det var et spørgsmål, (Er det pgr. af det, hjælpe-siderne ikke kan gå der til??) Jeg har på translate.wiki ændret det til med (Help:Ikiuutit). De siger, at "help" skal står på engelsk! Og andre navnerum navne har jeg undersøgt, om de er commit hertil, men de er de ikke, måske har de "frakoblet" lokale oversættelser? ... --[[Bruger:Qaqqalik|Qaqqalik]] 22. jun 2009, 16:57 (UTC)
 
::: Når først navnerumsændringen er slået igennem, bør man kunne anvende "Ikiuutit:<tekst>". Jeg ændrer lige den lokale tekst til Ikiuutit:Ikiuutit, hvis det er det korrekte. Ændringer fra translatewiki slår ikke igennem med det samme; forhåbentlig går der ikke flere måneder, som det var tilfældet sidst. Hos mig fungerer hjælpesiderne, i hvert fald den i menuen under "nagivation" og de links, den peger på. - [[Bruger:Kaare|Kaare]] 22. jun 2009, 17:38 (UTC)
 
:::: Disse ændringer fra translatewiki vil nok ikke slår igennem, efter jeg "request commit", er blevet fjernet fra listen (de har ligget i ca. to dage og er væk nu), mon de har sendt dem til alle kl.wikier? Jeg glemmer lidt om det, og kommer videre med andre ting ...
 
::::: Når ændringerne er committet, vil det sige at de overført til versionsstyringssystemet, hvor al koden til MediaWiki samles. Derfra er det systemadministratorens opgave, at overføre ændringerne til alle Wikimedia-projekterne, herunder den grønlandske Wikipedia. Det er sidstnævnte trin, der sidste gang tog meget lang tid. De tager ikke kun udvalgte oversættelsesfiler, men en større bunke på én gang, for at spare tid og ressourcer. Lad os håbe det går hurtigere denne gang, og at der snart bliver indført en automatik. Men ellers er det, som du skriver, bedst at glemme det lidt - vi kan alligevel ikke gøre mere nu. - [[Bruger:Kaare|Kaare]] 22. jun 2009, 21:25 (UTC)
 
:::::: Den står Ikiuutit:Ikiuutit, burde den ikke står "Help:Ikiuutit", jeg kan ikke ændre det, da jeg har ingen tilladelse
 
::::::: Ikiuutit:Ikiuutit er det rigtige når oversættelsen fra translatewiki af navnerums-navnene slår igennem her; indtil da kan man bruge "Hjælp" eller "Help:" (sidstnævnte vil altid fungere) eller blot lade hjælpesiderne ligge hvor de er. - [[Bruger:Kaare|Kaare]] 14. jul 2009, 19:48 (UTC)
::::::: I øvrigt er det uheldigt, at det tager så lang tid for oversættelser at slå igennem, men systemadministratorerne har formentlig mange endnu vigtigere opgaver. - [[Bruger:Kaare|Kaare]] 14. jul 2009, 20:15 (UTC)
Tilbage til siden »Helppage«.